Top Social

Bobbi Brown C vitaminos bázis vélemény - avagy a kedvenc hidratálóm

2017. április 19., szerda
Sziasztok!

Ma a legkedvesebb hidratálómat vesszük nagyító alá. Ha bárki megkérdez bármikor arról, hogy melyik az a hidratáló, ami szerintem minden nőnek kell a neszeszerjébe, akkor a válaszom a Bobbitól a Vitamin Enriched Fase Base, minden esetben. Ez a mánia és ajánlás már olyannyira elfajult, hogy Szimi is beszerzett magának egyet. 



Nagyon régre visszanyúl a kapcsolatom ezzel a hidratálóval, ugyanis több üvegnyit, szám szerint már hármat elhasználtam belőle és azóta is kedvenc. Bár hozzáteszem, hogy nem egymás után ürültek ki az üvegek, ugyanis a magas ára miatt nem tudok mindig beruházni rá.

Azt viszont mondanom se kell, hogy igazán minőségi a csomagolása, ami el is várható, hiszen egy high-end márkáról van szó. A Bobbi logót különösen szépnek tartom a kupakon. Egyébként strapabíró az üvegcse, ugyanis már többször sikerült leejtenem, de még egyszer sem tört el, szóval ezért plusz pont jár neki.


50 ml-t rejt a termék, amit 17 000 Ft körül lehet megvásárolni. Nekem ez a mennyiség mindennapos (reggel és este) használat mellett körülbelül 3-4 hónapig szokta bírni. Egyébként, ahogy a csomagoláson is láthatjátok: két évig jó felbontás után.

A bázis tartalmaz C és E vitamint, bár az előbbi szinte az utolsók között szerepel az összetevőlistában, továbbá shea vajat, füzike kivonatot (gyulladáscsökkentő összetevő), a hilaruonsav só formáját, ami szintén a hidratálásért felel és különböző olajokat még, amik jótékony hatásúak. Emellett szilikont is, aminek én továbbra is a híve vagyok hidratáló és bázisnak használatos termékekben, hiszen egy réteget képez a bőr és az általában rákerülő alapozó közé. Ezzel a bőrünket tudjuk megvédeni és az alapozó is szebben terül és csúszik rajta.


Azért írom hidratálónak és bázisnak is a terméket, mert nekem mind a kettő funkcióra tökéletesen bevált (bár a sminkem nem varázsolta tartósabbá, de az a szerep nem is igazán érdekelt). Reggel és este is használtam, nagyon gyorsan beszívódik és jól lehet rá reggelente sminkelni. A bőr puhábbnak, kisimultabbnak tűnik és az alapozó is szebben mutat rajta, ami valjuk be, igen lényeges, ha már bázist használunk. Este is ugyanúgy lehet használni, hiszen remekül hidratálja a bőrt.

Nagyon kellemes citrusos illata van, illetve sárgásabb színe, pattanásokat természetesen nem okoz, a hegeim eltüntetésében szintén segített, bár azok egy másik terméknek is köszönhetően halványulnak hónapról hónapra.

Összességében: nem hiába a kedvenc arcápolóm high-end kategóriában, számomra ez egy olyan termék, ami megéri a pénzét, úgyhogy, ha többet adnátok ki egy márkás hidratálóra, akkor mindenképpen ajánlom a Bobbi Brown C vitaminos bázis megtekintését, mert egy kíváló darabról van szó.

Ti szeretitek a Bobbi márkát? Próbáltatok már tőlük termékeket?

Puszi, Eni
Post Comment
Megjegyzés küldése