Top Social

SLEEK - Solstice Highlighting paletta

2017. december 14., csütörtök
A mostani bejegyzésben is egy régi szerzeményemről olvashattok, amit már bőven volt időm kitapasztalni és a megvétele óta töretlen a szerelmünk és boldogságunk. 

sleek solstice review

Makeup Plázáról rendeltem anno a fenti Solstice névre hallgató Sleek palettát és azóta is erősen gondolkozom azon, hogy a testvérét Clepotara's kiss nevűt is megrendelem, mert abban is gyönyörűek a színek, illetve az egy aranyosabb változatú, míg a Solstice ezüstös színekkel rendelkezik

sleek solstice review
sleek solstice
sleek solstice teszt

A csomagolása a terméknek gyönyörű, annyi kis szépséghibája van, ami az egyik fenti képen is látszódik, sajnos már azzal a karcolással érkezett. Egyébként imádom, hogy elegánsan mutat, bár azért érzékelhető, hogy nem annyira minőségi műanyagból készült, amikor a kezünkben fogjuk, na meg gyűjti az ujjlenyomatokat. 

sleek solstice highlighting palette vélemény
sleek solstice highlighting palette

Egy krémes (Ecliptic), egy sima por (Subsolar) és kettő baked por állagú (Hemisphere, Equinox) highlightert tartalmaz a paletta. Mindegyiknek nagyon jó a textúrája és remekül lehet velük dolgozni, illetve gyönyörűen pigmentáltak

sleek solstice highlighting palette swatches
sleek solstice highlighting palette swatches

Egyetlen egy hibája van a terméknek és az az, hogy néhány óra után a highlighterek színei megkopnak és szimplán csak ezüstössé válnak, vagyis a lilás Hemisphere elveszíti lilás árnyalatát, ahogy a barackos Equinox is a barackosságát. Illetve mindezek mellett egy egész napot nem bír ki az arcon a termék, eltűnik egy idő után, bár, egy budget 4000 Ft körüli produktumtól nem várok el extra tartósságot egyébként, szóval ez számomra nem negatívum. 

Összességében: nagyon szépen pigmentáltak a színek, könnyen eldolgozhatóak és brutál highlightot lehet velük elérni, csak ajánlani tudom, ha titeket sem zavar, hogy egy idő után szimplán ezüstös lesz a highlightotok. 

Van kedvenc highlighteretek?

Puszi, Eni
2 megjegyzés on "SLEEK - Solstice Highlighting paletta"
  1. Nagyon szép ez a paletta!

    A Colourpop Angel Food most a kedvencem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak egyetérteni tudok :D Erre most rá kellett googliznom, nagyon szépnek tűnik!

      Törlés