Top Social

A sip of my coffee

2017. november 14., kedd
Üdvözlünk az A sip of my coffee-n!


Szimivel egy ideje agyaltunk a SunshineG sorsán, és a helyzet az, hogy kinőttük. Az elmúlt években mindketten rengeteget változtunk, értünk, nőttünk és valahogyan magunk mögött hagytuk a régi blogot. Elmaradoztak a bejegyzések, nem adtunk hírt magunkról, azért, mert nem tudtuk szívből csinálni, már nem volt ugyanaz. Mondhatnám úgyis, hogy szeretett kis SunshineG blogunk lemorzsolódott rólunk, ahogy régi barátok is szoktak, amikor más irányba kezdünk felnőni, ez az élet rendje. Úgyhogy megnyomtuk az újraindítás gombot. Új név, új kinézet, új bejegyzés típusok és mi, a két barátnő.

A sip of my coffee szimbolikus jelentéssel bír, egy metafóra arra, hogy minden poszt és bejegyzés egy korty a saját kávénk/mból, a világunkból, a történetünkből. Hiszen minden, amit a blogra posztolunk a saját nézőpontunkat tartalmazza, a saját tapasztalatainkat és gondolatainkat. Nem túlzottan kötött, nem túlzottan behatárolt, hanem szimplán mi, a személyiségünk.

Az egész blog átesett egy alapos tisztogatáson, bejegyzéseket archiváltunk, új címkézési rendszert hoztunk létre és új menüpontokat kreáltunk. Nos, hogy mi várható?

A szépségápolással természetesen nem szakítjuk meg töretlen szerelmünket, így minden bejegyzés, ami beauty terméket tartalmaz a nagyon kreatív Beauty stuffs menüpont alatt található meg, elfogyottas bejegyzések, arcápolósok, tesztelősök mind mind ott kaptak helyet.

Nem meglepő módon szeretnénk továbbra is recepteket posztolni, hiszen gyakran találunk mi is más blogokon ihletet az adott heti nasihoz, ebédhez, reggelihez. Ezek a poszt típusok a Kuktakta menüpont alatt élnek és virulnak tovább.

Szimi nagy szerelmei az outfit posztok, annak ellenére, hogy nagyon ritkán tudunk egy-egy fotózást összehozni, de végül úgy döntöttünk, hogy minden ruhával vagy öltözettel kapcsolatos dolog a Wardrobe-ba megy, például a haul bejegyzéseink is, amik éppen tartalmaznak ruhákat.

És ha már Szimi imádatának helyet hagytunk, akkor az én imádatomnak is muszáj volt, azok pedig az utazós bejegyzéseink lennének. Újfent kreatív elnevezést adtunk ezeknek a bejegyzés típusoknak, mert a Traveling menüpontban találtak otthonra. Remélem átjön az irónia, nagyon jók vagyunk abban, hogy elnevezzük a szerelmeinket.

Az nem titok, hogy mindketten nagyon szeretünk fényképezni és emellett szerettünk volna egy olyan bejegyzés sorozatot is kialakítani, ami személyesebb, mint egy termék tesztelős poszt, valamit, ami rendszeres és ha például az adott héten megragadta a figyelmünket egy új zene, film, bejegyzés másoknál, akkor oda is ki tudjuk tenni ajánlásba Nektek. Így jött létre a Snapshots, ez egyrészt új típusú bejegyzést is fog tartalmazni, amiből hamarosan kerül is majd ki az oldalra, másrészt azokat a posztjainkat is tartalmazza, amikor csak kitettünk fotókat egy erdei kirándulásról, kastélylátogatásról és így tovább.

A Duma sarok pedig a legkevésbé behatárolt ,,rovatunk". Ide szeretnénk hozni véleményezős-ajánlós bejegyzéseket, például egy új étteremről, kávézóról, sorozatokról. Emellett pedig egy-egy megosztó vagy minket felkavaró témáról is. Hívhatnánk vélemény saroknak is, de az túl hosszú név lett volna.


A legnagyobb üzenetünkhöz vagy célunkhoz pedig továbbra is tartjuk magunkat, így a SunshineG óta létező almondatunkat, miszerint csak légy önmagad, most is szeretnénk hangoztatni. Mert szerintünk akkor lehetünk a legboldogabbak, legmagabiztosabbak, ha önmagunk vagyunk. Még ha rögös is az út, gyakran fájdalommal teli és sok kárt szenvedünk el, meg kell próbálni megtalálni a célunkat, szenvedélyünket, azokat az embereket, akik örömet hoznak életünkbe és természetesen magunkat.

Reméljük, hogy csatlakoztok az új fordulatot vett blogunkhez és együtt haladunk tovább az élet meglepetésekkel teli útjain vagy éppen kitolatunk egy-egy zsákutcából, hogy más irányba induljunk el.

Nagyon sok puszi Nektek! ♥

Szimi és Eni
4 megjegyzés on "A sip of my coffee"
  1. De jó, örülök nektek, várom az új bejegyzéseket :)

    VálaszTörlés
  2. Annyira örülök, hogy újra itt vagytok, hiányoltalak benneteket! ♥

    VálaszTörlés